Kundvagn

Antal varor:0st
Summa: 0,00 kr
Till kassan
Mina sidor

Återförsäljare

Du som är återförsäljare måste alltid logga in innan du börjar handla i shopen för att få tillgång till korrekta priser och förpackningsstorlekar.

För att bli godkänd som återförsäljare måste du registrera dig och därefter skicka oss ett
e-post där du begär att få tillgång till återförsäljarpriserna i vår webshop. Detta gäller även om du är vår återförsäljare sedan tidigare.Exponering av julkort och vykort

Maximera exponeringen av julkorten i våra praktiska golvsnurror. I vår fyrsidiga snurra kombinerar vi två olika format, snurran rymmer 28 st fack för NC-kort och 16 st fack för CD-kort. Ställraderna finns även lösa för väggmontering. Utöver golvsnurrorna erbjuder vi i år en bordsdisplay i wellpapp med 9 st fack och plats för 9 eller 18 buntar med NC-kort.

Våra golvställ/ställrader lånar vi ut, bordsdisplayen erhåller Ni kostnadsfritt vid köp av 9 eller fler NC-buntar. En bunt innehåller 15 kort.

Exponering av kylskåpsmagneter

Maximera exponeringen av magneterna i vår praktiska golvsnurra. I vår tresidiga snurra finns det gott om plats att placera alla de olika motiven. Vi erbjuder även ett litet och praktiskt bordsställ för effektiv exponering av nyckelringar eller magneter.

Erbjudande

Sverigetröjor

Kontrast t-shirt i 100% kammad bomull. Kulör gul. Finns även i blått, både vuxen och barnstorlekar.
190,00 kr

Nyhetsbrev

Jag vill prenumerera på nyhetsbrevet.